Satış

Orijinal SN 0.022 UF / 0.047 UF Seramik Disk Kapağı (Kondansatör) ST / SG / LP / IBZ Elektro Gitar TW (Kökeni)

Yorumlar (41)
₺21.24 ₺18.07

Çin Sonrası Hava Posta: 20-60 iş günü

3. Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya öğeyi aldığınızda toplanır.Bu ücretler ek nakliye ücreti değildir.

1. Zaman farkı nedeniyle size hemen cevap veremesek bile müşterileri doğrudan bizimle iletişime geçmeye teşvik ediyoruz.Tüm sorular iş günlerinde 12 saat içinde cevaplandırılacak ve tatil günlerinde 24 saat içinde cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

ÜRÜN: Seramik Dise Kapasitör

Nakliye ve iade:

1. Gitara Hoş Geldiniz Family.As çin'in Gitar parçaları satıcısı lideri, neredeyse Japonya ve Güney Kore'den gelen binlerce çeşit ürünümüz var.Ürünlerimiz fiyat açısından rekabetçi ve kalite açısından üstündür.Sahte ve kalitesiz ürünlerle mücadele ediyoruz.Müzik Enstrümanları Şirketi ve dünyadaki satıcılarla uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurabileceğimizi umuyoruz.Fiyat açısından rekabetçi bir ürününüz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.

hakkımızda:

Ağırlık: 2 G / adet

ÜRETİM YERİ: SEC Tayvan made in

2. Biz "GOTOH" , "Alpha" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" ve benzerlerinin genel ajansıyız . "GuitarFamily", çoğu ürünün Kore'de üretildiği kendi ürünümüzdür, mağazamızdaki tüm ürünlerin orijinal ve kaliteli olduğuna söz veriyoruz .ÖĞE GERÇEK RESİMLER:

ÜRÜN TANITIMI :

1. Biz dünya çapında nakliye, bazı uzak alanlar hariç.Uluslararası gönderiler Çin sonrası hava posta , e-EMS veya EMS ile gönderilir .Teslim süresi, ülkenize giden havayolu sayısı ve gümrük ve postanenin işlem hızı gibi belirli nedenlerden dolayı değişebilir.Nakliye süresi aşağıdaki gibidir:

ÖNEMLİ ipuçları:

2. Göndermeden önce iyi durumda olduklarından emin olmak için tüm öğeleri test edeceğiz ve nakliye sırasında hasar görmemesi için dikkatlice paketlenecekler.Ancak, DOA(Varışta Kusurlu) öğelerden tamamen sorumlu olacağız, kusurlu bir öğe alırsanız lütfen bizimle iletişime geçin, size ücretsiz olarak başka bir tane göndereceğiz veya tam geri ödeme seçiminize bağlıdır.

EMS: 7-20 iş günü

2 .Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenmiştir .Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın .Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen "Arabaya Ekle" ye tıklayın, bu bazı paketleme yüklerinden tasarruf edebilir .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

İletişim ve Geri Bildirim

3. Olumsuz geri bildirimlerden ayrılmadan önce ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun değilseniz lütfen hemen bizimle iletişime geçin, çözmek için elimizden geleni yapacağız.

1. PayPal, alipay ve bankayı kabul ediyoruz remittance.As ücretli ürünler için iki gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.Büyük miktarda sipariş etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size bir indirim vereceğiz.İadeler kabul edilebilir, bu öğenin iadesi veya değiştirilmesi için alınmasından itibaren 14 gün içinde herhangi bir öğeyi iade edebilirsiniz.Bir ürünü iade etmek isterseniz referans numarası için lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen alıcıların iade posta ücretinden sorumlu olduğunu, iade edilen ürünlerin etiketleri ve herhangi bir ambalajı içeren orijinal hallerinde olması gerektiğini ve iade edilen ürünü aldıktan sonra yalnızca değiştirme veya geri ödeme göndereceğimizi unutmayın.

3. Sınırlı stoğumuz var , miktara son derece büyük ihtiyacınız varsa, bize bildirmeniz gerekiyor.Önceden sipariş vereceğiz.

2. Ödeme alındıktan sonra alıcılara olumlu geri bildirimler bırakacağız ve öğelerinizi aldıktan sonra bize olumlu geri bildirimlerinizi ve 5 yıldızlı derecelendirmenizi bırakabilirseniz çok memnun oluruz.İyi geri bildirimler ve derecelendirmeler eBay kariyerimiz için çok yararlıdır.

Ödeme

2. Ürünlerimize büyük miktarda ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size bir indirim vereceğiz.

1 Ocak 2012'de ABD'li kapasitör devi CDE, "ORGER DROP" serisi kapasitörleri "SBE ELECTRONİCS" ten satın aldığını duyurdu, bu nedenle sonraki SBE turuncu kapasitörler çünkü CDE markası .2013'ten sonra fabrika CDE logosu oldu .

E-paket aracılığıyla, öğenizin izleme bilgilerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz: www.track-trace.com.Pls kabul edip etmediklerine bakılmaksızın yerel postanenize danışın.

RENK: resimde gösterildiği Gibi

HÜKÜMLER: Resimde işaretlenmiş verilere bakın

e-EMS: 7-20 iş günü

2. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar emtia fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Etiketler: sg vücut elektro gitarları, bas klasik gitar, sg detek gitar, telecaster kot pantolon, dünya gitar standı, seramik kondansatör 45, tanımsız pantolon, corvette lp gitar, bitmemiş gitar aksesuarları, yuvarlak gitarlar.

Ürün özellikleri

  • Kaynak: Tayvan Çin
  • Model Numarası: 1361
  • Marka Adı: gitar ailesi
  • Tip: Gitar Kondansatör
Anonymous

2022-10-13

öğe açıklandığı gibi, teşekkür ederim!

Anonymous

2022-08-10

Sadece yüklememe izin ver

Anonymous

2022-10-13

öğe açıklandığı gibi, teşekkür ederim!

Anonymous

2022-12-13

Hasarsız ve iyi paketlenmiş ve son teslimat tarihinden çok önce

Siz De Beğenebilirsiniz

Feıman Gitar Parçaları Scratch Plaka-Mustomize Jaguar Gitar Pickguard Scratch Plaka Alev Desen

₺788.94 ₺528.51

gitarınızın modeli hakkında net değilseniz, lütfen yerleştirmeden önce bizimle iletişime geçin. order.at aynı zamanda özel pickguard'ları özelleştirebiliriz. üstte koruyucu film ile yepyeni. öğenin rengi fotoğraf ve kendi bilgisayarınız nedeniyle biraz değişebilir.30'dan fazla renk ürünümüz var,başka renklere ihtiyacınız varsa lütfen bizimle

Yarıçapı Zımpara Blok Gitar Bas Fret Tesviye Klavye Luthier Aracı

₺60.36 ₺35.02

işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. notlar: bileşik yarıçaplı klavye üzerinde çalışırken, boyun boyunca ilerledikçe blokları değiştirmeniz yeterlidir. malzeme: ahşap ürün adı: yarıçapı zımpara blok klavyenin yarıçapını doğru bir şekilde doğrulayın veya değiştirin. çeşitli

Gitar Fret Tel zımpara taşı Koruyucu Kiti parmak plakası Radyan Parlatma DIY Luthier Aracı Gitar Bas Parçaları ve Aksesuarları

₺53.84 ₺37.07

parlatma contası * 2 (büyük ve küçük), notlar: ürün boyutu: büyük conta-81 * 22mm, küçük conta-81 * 13mm veya parlatma conta* 2 + whetstone * 1 malzeme: metal manuel ölçümler nedeniyle 1-2 cm hata olabilir, lütfen anlayın.farklı monitör ayarları nedeniyle renk sapması farklı olabilir. öğe türü: parlatma conta tanım: paket

SOACH 1 adet gitar seçtikleri durumda bozuk para cüzdanı siyah Suni deri Anahtarlık Tarzı Gitar Seçtikleri Tutucu Plectrums Çantası anahtarlık

₺16.39 ₺9.87

malzeme: deri bu durumda, her geri bildirim sevgidir. (a) satın alma işleminizden memnun olduğunuzda, içtenlikle bize olumlu bir geri bildirim vereceğinizi umuyoruz.yine, size olumlu geribildirim vereceğiz. (b) satın alma işleminizden memnun değilseniz, nötr veya olumsuz bir geri bildirim göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.size 24 saat içinde cevap

Kalite 2 Xleft 2 Xright Mühürlü Bas Tuner Tuning Keys Pegs 4 Dize Bas Makine Başkanları 2 Renk

₺318.93 ₺283.91

arızalı sipariş: biz 2 iş günü içinde gemi .öğelerimizin çoğu, izleme referansı olmadan sıradan ekonomi hava postası ile gönderilir, paketinize bir izleme referansı eklemek istiyorsanız, nakliye için ek 4,00 abd doları gerekecektir.lütfen satın almadan önce bu süreye çok dikkat edin. kombine nakliyeyi kabul etmiyoruz.toptan fiyat teklifi istemek

Halk Akustik Gitar Kolu Boyun Klasik Gitar Malzeme Gitar Malzeme Yapma Aksesuarları P3f3

₺102.27 ₺56.26

tanımlamak 1. fotoğraflar için lütfen hafif renk sapmalarına izin verin boyutu: gösterildiği gibi özellik: 100 % brand new, yüksek kalite renk: ahşap rengi belirleme: malzeme: okoman ahşap, gülağacı kaplama ürün adı: 41 inç gül yapıştırılan deri düz kolu 1 adet akustik gitar kolu 2.

ücretsiz kargo bal patlama soundhole eq katı ahşap üst akustik halk gitar jumbo vücut alev akçaağaç sağlam ladin akustik gitar

₺8 768.50

bu model aynı zamanda farklı renklerle de gelebilir teşekkür ederim mevcut olanı özelleştir sipariş vermek isterseniz daha ayrıntılı fotoğraflar için lütfen bizimle iletişime geçin.

Çin gitar fabrika özel st Gitar beyaz 6 Strings Elektro Gitar Gerçek fotoğraf ücretsiz kargo En kalite 8pai

₺3 967.24 ₺3 411.91

bas gitar kılıfı $98 sıradan gitar çantası 66 $ bana istediğiniz gitar fotoğraflarını veya linklerini verebilir.fabrikamız sağlayabilir veya özelleştirebilir her siparişi çok dikkatli bir şekilde paketliyorum, gelen tüm kutular iyi durumda korunacak!!!size en iyi şekilde ulaştıklarından emin olun. gitar bağlantı başlığı bir

12 Adet Gitar Soundhole Rozet Paua Abalone Shell Kakma Kavisli Şeritler Gitar Ses Deliği Kakma 4mm Genişlik

₺176.42 ₺107.68

100 % marka yeni yüksek kaliteli paua abalone kavisli şeritler gitar ses deliği rozet lamine bir üründür ve minimum zımparalama ve kazıma gerekli olacak şekilde yerleştirilmelidir.zımparalama ve kazıma daha az canlı renge neden olabilir.renk: gösterildiği gibi malzeme: abalone kabuk boyut: 4mm paket içeriği: 12 * gitar abalone kabukları sadece yukarıdaki paket içeriği,

Kirlin 10M Premium Bobin Enstrüman Kablosu Elektro Gitar Hattı / Bas Hattı Enstrüman Kablo Hattı Bakır (Üç renk seçmek için)

₺1 352.28

7.0 ceket malzemesi pvc paket kodu bx mevcut uzunluk (m) 10m mevcut uzunluk (ft) 30ft başla uç kirlin premium bobin enstrüman kablosu (10 metre) 1/4 mono fiş - 1/4 dik açılı mono fiş premium bobin yüksek performanslı kablolarımız canlı performans için özel olarak tasarlanmıştır.premium bobin, bir adet 20 gauge ofc iletken, pe yalıtım, %100 kapsama

Retro Çoğaltma gitar amplifikatörü Yüksek Sadakat / Benim Amp Ses taşınabilir hoparlör / Amp Ses Mini Gitar Hoparlörler Bas Stereo

₺714.98 ₺407.60

ürün bilgileri: büyük çıkış gücü: 5 w empedans: 4ω frekans bandı: 200-15, 000 hz ses basıncı ses ayarı, gerçek amplifikatörle tamamen aynıdır ve işlem basittir.sadece çevirerek istediğiniz müzik efektini seçebilirsiniz button.it bilgisayarın harici hoparlörü olarak önerilir ve bir usb veri kablosuyla güç sağlamak mümkündür. 1

Mini DİNAMİK COMP Gitar Efekt Pedal Compressror Klon DYNA COMP ve gerçek bypass ile

₺1 280.37

boyutlar (u/g / y): 94 (u)mm x 39 (g)mm x 32 (y)mm çalmanızın çıkış sinyalini hizalamak için tasarlanan kompresör gitar efekt pedalı, temiz bir destek oluşturmak için çıkış sinyalinin dinamiklerini dengeler. bu kompresör gitar efekt pedalının iki düğmesi, çıkış seviyesini ve hassasiyetini kontrol etmenizi sağlar.comp, oyununuzun sorunsuz kalmasını

Beyaz İnci Gitar Pickguard RG550 Veya Jem RG Değiştirme 3 Kat

₺154.99 ₺83.64

tipi: çift /tek / çift bobin paket içeriği: 12 vida deliği renk: beyaz sedefli gitarı korumak için 3 katlı gitar pickguard rg 350 dx 3 için (humbucker-tek bobin-humbucker) 1 x koruma plakası tanım: not: lütfen satın almadan önce öğenin boyutuna dikkat edin.lütfen aşağıdaki boyut tablosuna bakın. malzeme:

1 Takım Orijinal Orijinal Epı ABD P90 Pickup / P-90 Alnico Elektro Gitar Pickup

₺766.40 ₺613.08

1. paypal, alipay ve bankayı kabul ediyoruz remittance.as ücretli ürünler için iki gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.büyük miktarda sipariş etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size bir indirim vereceğiz.i̇adeler kabul edilebilir, bu öğenin iadesi veya değiştirilmesi için alınmasından itibaren 14 gün içinde herhangi bir öğeyi iade edebilirsiniz.bir

Tek Bobin Tele Gitar Boyun Köprü Pikap Telecaster Elektro Gitar Yedek Köprü Pikap Gitar Parçaları Aksesuarları

₺248.70 ₺161.70

* renk: gümüş / siyah (gösterildiği gibi) *malzeme: metal + abs * uzun süreli kullanım için yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. özellikler: *100 % marka yeni ve yüksek kaliteli. paket listesi: * pozisyon: boyun / köprü/boyun + köprü seti * fit tele tarzı elektrik gitar veya benzer yedek. farklı üretim

4 adet Gitar Askısı Blok Kauçuk emniyet kilidi Yıkayıcı Akustik Gitar Bas Ukulele Aksesuarları

₺21.05 ₺14.72

malzeme: silikon renk: beyaz, siyah, mavi, kırmızı 2. renkler fark ekranı olarak farklı olabilir, lütfen anlayın. lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. boyut: 2,5 cm / 0,98 inç 100 % brand new ve yüksek kalite tanım: miktar: 4 adet 1. manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin. not: paket

Keman Yapım Aracı Pirinç Keman Düzlem kesici Luthier Aracı Keman Viyola Viyolonsel Ağaç İşleme DIY Maker

₺269.56 ₺145.49

malzeme: çinko alaşım keman inctrument yapma aracı, ağaç işleme mini başparmak düzlemi. s: 1. 8x4 cm / 0.7x1.57 inç çinko alaşımlı gövde, pirinç / krom kaplama, yüksek parlak ve dayanıklı kalite. tanım: l: 2. 3x5.2 cm/ 0. 9x2 inç xs: 3. 5x1.5 cm/ 1.38x0. 59 inç bilenmiş çelik bıçaklar kolayca ve verimli

Yeni 1 Takım 3L3R Mühürlü gitar teli Tuner Tuning Peg Makinesi Kafası Elektro Gitar için

₺235.28 ₺176.42

ootdty'nin sohbeti 6 x gitar makine başkanları(3l + 3r) bu set 6 adet gitar makine kafası, 6 adet vida, 6 adet rondela ve 6 adet vida somunu içerir. 6 x vidalar müzik aletleri için uygundur: akustik gitar, elektro gitar ve halk gitarı. miktar: 1 takım boyutu: 28mm / 1.1 in(gösterildiği gibi) mükemmel işçilik, görünüm

Pleroo Özel Gitar Parçaları - MIJ Japonya YAMAHA PACIFICA 302 HİÇBİR Pikap Delik Elektro Gitar Pickguard Scratch Plaka

₺398.66 ₺267.14

pleroo özel gitar pickgaurd - paci̇fi̇ca 302 hi̇çbi̇r pikap delik elektro gitar pickguard değiştirme; paket şunlardır: 1 adet pickguard ve 9 adet montaj vidaları. yepyeni üstte koruyucu film var . gitarı korumak için mükemmel kalitede bir çizilmez ; i̇nşaat kaliteli malzeme-3ply siyah;

viyolonsel yapma Aracı Ses Sonrası Göstergesi, luthier kurulum ve onarım araçları

₺144.93 ₺131.89

hakkımızda: kapıdan kapıya nakliye için ems, çin uluslararası standart nakliye hizmetini de kullanabiliriz.uluslararası alıcılar - lütfen dikkat: i̇thalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. genellikle, çin'den epacket teslimatını (yaklaşık 7-20 iş günü)

Siyah 4 dize Ibanez Bas köprü Çamurluk Hassas Caz Bas, Kore'de yapılan

₺766.40 ₺651.46

farkına varmak: firmamız dünya ticaretinde 15 yılı aşkın tecrübesi ile 2006 yılında kurulmuş olup, ürünlerimizin kalitesi son derece iyileştirilmiş ve ülkemizin en iyi markalarından biri olmuştur ve dünya çapında iyi bir üne sahiptir.biz esas olarak elektrik gitar, elektrik bas, akustik gitar, klasik gitar ve müzik aletleri aksesuarları her türlü üretiminde

1 Takım Gitar Aksesuarları Köprü Pimleri Dize Tırnak Üst Alt Somun Seti Akustik Gitar Aksesuarları Köprü Pin Somun

₺125.37 ₺84.02

ürün adı: gitar köprü ve somun seti ürün kategorisi: gitar köprü somunu 1 * piyano köprüsü tanım: 6 * dize çivi ağırlık: 38g malzeme: katı ahşap + plastik 1 * üst somun köprü boyutu: 154 * 27 * 13mm ambalaj listesi: 1 * alt somun not: farklı kişisel ekranlar, ışık ve kontrast

Kurulum Büyük Stil Gitar Pedallı Çanta Taşınabilir Etkileri Pedalı tahta sandık Pedallı gitar pedalları için Evrensel Çanta 60*33*10cm

₺326.57 ₺163.38

kurulum büyük stil gitar pedallı çanta taşınabilir etkileri pedal tahta sandık pedallı gitar pedalları için evrensel çanta 60*33*10cm özellikler: renk: siyah ağırlık: 533g boyut: 60*33*10cm malzeme: oxford paket miktarı: 1 adet (dahili raf olmadan) dönüşüm: 1 inç=2.54 cm,1cm = 0.393 inç sıcak ipucu: 1.öğenin rengi, ışık ve ekran farkı nedeniyle resimden biraz