1 Takım Yüksek Kalite BB404 Bas Gitar 4 Dize Köprü Elektrik Bas Siyah Gitar Parçaları

Yorumlar (01)
₺500.93 ₺450.82

ÖNEMLİ ipuçları:

RENK: Siyah bir s resimlerde gösterilen

3. Olumsuz geri bildirimlerden ayrılmadan önce ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun değilseniz lütfen hemen bizimle iletişime geçin, çözmek için elimizden geleni yapacağız.

ÜRÜN: BB404 Bas Köprü

Nakliye ve iade:

1 .Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenmiştir .Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın .Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen "Arabaya Ekle" ye tıklayın, bu bazı paketleme yüklerinden tasarruf edebilir .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

3. Sınırlı stoğumuz var , miktara son derece büyük ihtiyacınız varsa, bize bildirmeniz gerekiyor.Önceden sipariş vereceğiz.

İletişim ve Geri Bildirim

1. Gitara Hoş Geldiniz Family.As çin'in Gitar parçaları satıcısı lideri, neredeyse Japonya ve Güney Kore'den gelen binlerce çeşit ürünümüz var.Ürünlerimiz fiyat açısından rekabetçi ve kalite açısından üstündür.Sahte ve kalitesiz ürünlerle mücadele ediyoruz.Müzik Enstrümanları Şirketi ve dünyadaki satıcılarla uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurabileceğimizi umuyoruz.Fiyat açısından rekabetçi bir ürününüz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Çin pazarında satabiliriz.

HÜKÜMLER: Resimde işaretlenmiş verilere bakın

e-EMS: 7-20 iş günü

2. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar emtia fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Çin Sonrası Hava Posta: 20-60 iş günü

ÜRÜN TANITIMI :

2. Göndermeden önce iyi durumda olduklarından emin olmak için tüm öğeleri test edeceğiz ve nakliye sırasında hasar görmemesi için dikkatlice paketlenecekler.Ancak, DOA(Varışta Kusurlu) öğelerden tamamen sorumlu olacağız, kusurlu bir öğe alırsanız lütfen bizimle iletişime geçin, size ücretsiz olarak başka bir tane göndereceğiz veya tam geri ödeme seçiminize bağlıdır.

3. Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya öğeyi aldığınızda toplanır.Bu ücretler ek nakliye ücreti değildir.

ÜRETİM YERİ: GuitarFamily kore'de yapılan

EMS: 7-20 iş günü

1. Biz dünya çapında nakliye, bazı uzak alanlar hariç.Uluslararası gönderiler Çin sonrası hava posta , e-EMS veya EMS ile gönderilir .Teslim süresi, ülkenize giden havayolu sayısı ve gümrük ve postanenin işlem hızı gibi belirli nedenlerden dolayı değişebilir.Nakliye süresi aşağıdaki gibidir:

E-paket aracılığıyla, öğenizin izleme bilgilerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz: www.track-trace.com.Pls kabul edip etmediklerine bakılmaksızın yerel postanenize danışın.

Ağırlık: 243 G / takım

2. Biz "GOTOH" , "Alpha" , "WD" , "Wilkinson", "Floyd rose" ve benzerlerinin genel ajansıyız . "GuitarFamily", çoğu ürünün Kore'de yapıldığı kendi ürünümüzdür, mağazamızdaki tüm ürünlerin orijinal ve kaliteli olduğuna söz veriyoruz .ÖĞE GERÇEK RESİMLER:

1. Zaman farkı nedeniyle size hemen cevap veremesek bile müşterileri doğrudan bizimle iletişime geçmeye teşvik ediyoruz.Tüm sorular iş günlerinde 12 saat içinde cevaplandırılacak ve tatil günlerinde 24 saat içinde cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2. Ürünlerimize büyük miktarda ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size bir indirim vereceğiz.

Ödeme

1. PayPal, alipay ve bankayı kabul ediyoruz remittance.As ücretli ürünler için iki gün içinde sevkiyat ayarlayacağız.Büyük miktarda sipariş etmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size bir indirim vereceğiz.İadeler kabul edilebilir, bu öğenin iadesi veya değiştirilmesi için alınmasından itibaren 14 gün içinde herhangi bir öğeyi iade edebilirsiniz.Bir ürünü iade etmek isterseniz referans numarası için lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen alıcıların iade posta ücretinden sorumlu olduğunu, iade edilen ürünlerin etiketleri ve herhangi bir ambalajı içeren orijinal hallerinde olması gerektiğini ve iade edilen ürünü aldıktan sonra yalnızca değiştirme veya geri ödeme göndereceğimizi unutmayın.

hakkımızda:

2. Ödeme alındıktan sonra alıcılara olumlu geri bildirimler bırakacağız ve öğelerinizi aldıktan sonra bize olumlu geri bildirimlerinizi ve 5 yıldızlı derecelendirmenizi bırakabilirseniz çok memnun oluruz.İyi geri bildirimler ve derecelendirmeler eBay kariyerimiz için çok yararlıdır.

Etiketler: şeffaf bas 4 dize, exl elektro gitar telleri, tom köprüsü elektro gitar, ucuz kaliteli elektro gitarlar, yüksek touqe elektrik, halka köprü, elektro gitar dizeleri geyik, bas gitar tek köprü, klasik gitar askıları, bas dize 5 flatwund.

Ürün özellikleri

  • Kaynak: (Kökeni)KR
  • Model Numarası: BB404'NIN sohbeti
  • Marka Adı: gitar ailesi
  • Tip: köprü

Siz De Beğenebilirsiniz

50 Adet Gitar Askısı Kilidi Metal Guitarra End Askı Düğmesi Akustik Klasik Elektrik Bas Gitar Ukulele Guitarra Parçası

₺577.13 ₺288.56

gitar askısı kilidi kilitleme pegs pins metal uç kayış düğmesi akustik klasik elektrik bas gitar ukulele gitarın üzerindeki pimi vidalayın 100 % marka yeni çoğu gitar türü için uygundur pimin sıkıldığından emin olun, ardından kayışı kayış kilidi düğmesine kilitleyin her gitarın iki kayış kilidine ihtiyacı vardır kurulumu

TONLAMA Yeni Yağ Vernik Akçaağaç Ahşap Keman Omuz İstirahati EVA Yastıklı Desteği 4/4 3/4 1/2 1/4 1/8 Keman Keman

₺292.85

1 * kutusu 1/8, 1/4, 1/2, 3/4, 4/4 keman için tasarlanmıştır. özellikler : not: lütfen sipariş verirken boyutu dikkatlice seçin. 1 * omuz dinlenme pençelerin açısını ihtiyacınıza daha iyi uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. akçaağaç ahşap omuz desteği ve eva köpük ped, hafif, zarif ve yastıklı. paket ağırlığı:

GECİKME Orijinal LP Gitar Vücut Hiçbir Boyalar Katı Maun HH Manyetikler Bitmemiş DIY Yedek Vücut

₺202.68

1.vücut uzunluğu: 425mm malzeme: katı maun öğe adı: 4.boyun eklemi boyutu (yükseklik x genişlik x kalınlık): 93x56x17mm 5.manyetikler boyutu humbucker veya tek bobin: 87x41. 5mm 6.giriş jakı boyutu: hayır açıklamalar: i̇kinci el değil ,stok kalemleri ,orijinal ibanez veya diğer markalar, küçük kusurlar (kirli kırık

Mosky Dyna Kompresör Processsor Elektro Gitar Efektleri Pedallar Gerçek Bypass Mini Tek Etkisi ile Gerçek Bypass Gitar Parçaları

₺946.35 ₺473.18

6 * 11'de 2.4* 2.4 6 cm 4.3 / * * paket boyutu: paket listesi: nominal çıkış seviyesi: -12dbv çıkış empedansı: 10k ohm dyna kompresör. dyna comp giriş jack gitar bir kablo çalıştırın ve dyna comp, çıkış jack amplifikatör için başka bir kablo çalıştırın. t. h. d: %0.2 özellikler: yayın süresi:

Iki Düğme Anlık / Mandallama Gitar Pedalı Ayak Anahtarı Ücretsiz Kargo

₺434.99

2.anlık / mandallama normalde açık (kapalı-açık). 1.i̇ki̇ anlık/mandallama dpdt ayak anahtarı, daha uzun bir ömrü vardır! 3.1590a metal muhafaza kullanın. yeni̇ iki düğmeli anlık / mandallı ayak pedalı.

1 Adet LETO Keman Faddle Viyolonsel Erhu Rosin Blok Yaylı Enstrüman Parçaları

₺62.59 ₺33.16

- gürültüyü ve uzun süreli yapışmayı azaltabilir. - malzeme: reçine yaklaşık. 54x26x12mm / 2. 13x1. 02x0. 47 inç - 1 adet leto keman reçine blok kutusu ile. - avusturya'dan ithal hammaddelerden üretilmiştir. boyut grafik: 1 parça rosin (kutu ile) tanım: - yüksek hassasiyet, saf ve hoş ses, paket

12 Adet Akustik Seçtikleri Mızrap Selüloit Elektrikli Pürüzsüz Gitar Seçim Aksesuarları 0.46 mm 0.71 mm 0.81 mm 0.96 mm

₺24.59 ₺21.42

kalınlık: 0.46/0.71/0.81/0.96 mm sıcak, yuvarlak bir müzik tonu sunar; boyutu: 3 * 2.5 cm birçok profesyonel sanatçı için git seçimi. i̇nce, orta ve ağır göstergelerle birlikte gelir; düşük fiyat,ancak rahat bir his!!! paket içeriği: 12 adet x mızrap,denemeniz için en iyisi! renk: rastgele renk selüloit yapılmış,

Kalite 2 Xleft 2 Xright Mühürlü Bas Tuner Tuning Keys Pegs 4 Dize Bas Makine Başkanları 2 Renk

₺318.93 ₺283.91

siparişinizi aldıktan hemen sonra kontrol edin.tüm talepler (hasarlı, eksik veya yanlış öğeler), aldığınız tarihten itibaren 7 gün içinde yapılmalıdır. müşterilerimizle olan tüm işlerimizi takdir ediyoruz, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen olumlu bir geri bildirim bırakın ve bize 5 yıldızlı derecelendirme puanları verin.herhangi

ücretsiz kargo bal patlama soundhole eq katı ahşap üst akustik halk gitar jumbo vücut alev akçaağaç sağlam ladin akustik gitar

₺8 768.50

mevcut olanı özelleştir teşekkür ederim bu model aynı zamanda farklı renklerle de gelebilir sipariş vermek isterseniz daha ayrıntılı fotoğraflar için lütfen bizimle iletişime geçin.

1 ADET Yüksek kalite Lo fiyat Leto Rosin Keman, viyola, viyolonsel 603 Reçine Keman Aksesuarları Erhu Yay Dizeleri

₺8.76 ₺5.96

türü: reçine malzeme: reçine tüm doğal malzemeler boyutu:45x15mm 100 % brand new ve yüksek kalite. paket:1 adet reçine kolay uygulanır renk: resimde görüldüğü özellikler: alerjik olmayan ve daha az toz keman, viyola ve viyolonsel tasarımları

Duvara Monte Gitar askı kancası Tutucu Otomatik Kavrama kaymaz Gitar Standı Raf Braketi Akustik Gitar Ukulele Aksesuarları

₺198.21 ₺118.85

tanım - yaylı çalgıların depolanması ve sergilenmesi için uygundur. - akustik gitar ve ukulele için duvara monte askı. - yuvarlak taban ve uzun vidalar ile duvara montajı kolaydır. perakende ambalaj: evet, genel kutu. özellikler: - silikon, aletin ve askının tüm temas alanını kaplar, çizilmez. - özel otomatik

SOACH sıcak 10 adet 0.71 mm bas gitar seçim ıki yan küpe seçim DIY tasarım Gitar Aksesuarları seçim gitar seçtikleri ukulele tabanı

₺24.78 ₺14.90

ürün desenimiz rastgele seçilir, ürün resimlerine karşı biraz farklıdır, umarım sevgili arkadaşlar anlayabilir,geldiğiniz için teşekkür ederim, size mutlu bir yaşam dilerim! bu durumda, her geri bildirim sevgidir. (a) satın alma işleminizden memnun olduğunuzda, içtenlikle bize olumlu bir geri bildirim vereceğinizi umuyoruz.yine, size olumlu geribildirim vereceğiz.

6 ADET Krom Montaj Ferüle Burç Seti gitar teli MAR28

₺23.47 ₺11.92

büyük delik çapı: 5mm (yaklaşık) bu öğeler mevcut gitarlar veya yeni projeler için uyumludur. bu öğeler mevcut gitarlar veya yeni projeler için uyumludur. marka yeni ve yüksek kaliteli çoğu gitar gövdesi için gerçekten uygundurlar.ancak, satın almadan önce ihtiyacınız olan doğru boyutu doğrulamanız gerekir. çoğu gitar

Bohemian Ukulele Çantası Tenor Ukulele 26 inç, 10Mm Sünger Yastıklı (Tenor)

₺682.57 ₺443.74

not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm. paket içeriği: 1 * çanta gizli iç çanta tasarımı, ortak aksesuarlar koyabilirsiniz malzeme: naylon + pamuk tenor ukulele için uygun, boyutu: 73 cm * 33 cm renk: resim rengi ukulele'yi

LOMMİ Keman Dilsiz Metal / Kauçuk Keman Uygulama Dilsiz Yuvarlak Tourte Tarzı Dilsiz/Pençe / Kabak Ultra Uygulama Susturucu Keman Keman

₺22.35 ₺21.24

daire ve gece geç saatlerde pratik yapmak için ses seviyesini büyük ölçüde azaltır.öğrenciler ve profesyoneller için ideal olan bu keman sesi hafif ve güvenlidir. başkalarını rahatsız etmek istemediğinizde keman çalmak ve çalmak için harika.sessiz kullanımı kolaydır, sadece köprünün üstüne koyun. 1/10 * keman dilsiz başkalarını rahatsız

1 Adet GuitarFamily Ayar-O-Matic Köprü Tailpiece Saplama/Sonrası Ve Çapa Elektro Gitar KORE'DE yapılan

₺29.25

2. ürünlerimize büyük miktarda ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size bir indirim vereceğiz. 1. zaman farkı nedeniyle size hemen cevap veremesek bile müşterileri doğrudan bizimle iletişime geçmeye teşvik ediyoruz.tüm sorular iş günlerinde 12 saat içinde cevaplandırılacak ve tatil günlerinde 24 saat içinde cevap vermek için elimizden

Tek Bobin Tele Gitar Boyun Köprü Pikap Telecaster Elektro Gitar Yedek Köprü Pikap Gitar Parçaları Aksesuarları

₺248.70 ₺161.70

* mıknatıs: seramik * renk: gümüş / siyah (gösterildiği gibi) * uzun süreli kullanım için yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. * pozisyon: boyun / köprü/boyun + köprü seti * dayanıklı ve kompakt, uzun süre kullanım için uygundur. farklı üretim partileri nedeniyle, kablo demeti farklıdır, bu da ürünün normal kullanımını

Caline CP-36 Pitch Shifter Dijital Gitar Efekt Pedal Büyük Kepçe Pedalı Alabilirsiniz Pitch veya Oktav Ses Gitar Parçaları Aksesuarları

₺1 126.87 ₺890.28

4. ürün ölçüleri: 11.2x6.4x3. 4cm 2. güç gereksinimi: 9 v dc merkezi negatif tanım: 5. ağırlık: 0.23 kg cp-36 pitch shifter, peşinde olduğunuz herhangi bir perde veya oktav sesini pratik olarak almanızı sağlayan bir tekne dolusu seçeneğe sahip caline'den hoş bir pedaldır.hem tek notalar hem de akorlarla harika.islak ve kuru düğmeler,

Ücretsiz Kargo 6 Adet Selüloit Gitar Seçtikleri Arabulucu Kalınlığı 0.46 0.71 0.81 0.96 MM - Renk Rastgele Evrensel Seçim Tüm

₺67.44

düşük fiyat, rahat duygu; çamurluk selüloit gitar seçtikleri, yüksek kaliteli selüloit tabakalardan kesilir ve delinir; 4 kalınlık: 0.46 mm 0.71 mm 0.81 mm 0.96 mm giyilebilir oldukları için pürüzsüz, uzun ömürlü ve çeşitli renklerdedirler; yepyeni standart şekilli boyutu: 30 * 25mm (uzunluk * genişlik) paket içeriği:

1 Takım Orijinal Orijinal Vintage G-r-o-v-e-r Gitar Makine Başkanları Tuner Altın

₺495.90 ₺446.35

ems: 7-20 iş günü 1. zaman farkı nedeniyle size hemen cevap veremesek bile müşterileri doğrudan bizimle iletişime geçmeye teşvik ediyoruz.tüm sorular iş günlerinde 12 saat içinde cevaplandırılacak ve tatil günlerinde 24 saat içinde cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. i̇letişim ve geri bildirim 3. sınırlı stoğumuz

DÖNÜŞÜM PİKAP MONTAJ HALKASI Gitar - Humbucker Telecaster Köprü akrilik ayna

₺77.68 ₺59.80

malzeme: akrilik tl gitar pikap için uygun paket : 1 adet ayna yüzük renk: ayna

Kurulum Büyük Stil Gitar Pedallı Çanta Taşınabilir Etkileri Pedalı tahta sandık Pedallı gitar pedalları için Evrensel Çanta 60*33*10cm

₺326.57 ₺163.38

kurulum büyük stil gitar pedallı çanta taşınabilir etkileri pedal tahta sandık pedallı gitar pedalları için evrensel çanta 60*33*10cm özellikler: renk: siyah ağırlık: 533g boyut: 60*33*10cm malzeme: oxford paket miktarı: 1 adet (dahili raf olmadan) dönüşüm: 1 inç=2.54 cm,1cm = 0.393 inç sıcak ipucu: 1.öğenin rengi, ışık ve ekran farkı nedeniyle resimden biraz

Yeni SET Moğol Morin Khuur / MaTouQin / at keman Yay Kızılağaç Abanoz Kurbağa Beyaz At Kılı Özel tasarım

₺833.84 ₺525.34

yay uzunluğu: 83 cm tipi: sekizgen tarzı özellikler: stok kodu: hb0908-001 paket listesi: özellikler: elle el yapımı-yay tamamen geleneksel işçilikle yapılır.düz, temiz iş, oynamaya hazır.bu, mükemmel sıçrama stabilitesine sahip iyi bir güçlü yaydır. matouqin için tasarlandı. güzel dekore edilmiş

Pleroo Gitar Aksesuarları Solak Pickguard Fender Strat Oyuncu Humbucker Standart ST HSS Gitar 11 Vida Delikleri

₺270.31 ₺181.07

paket şunlardır: 1 adet pickguard ve 11 adet montaj vidaları. çoğu amerikan ve meksika solak oyuncu standart fd strat hss tarzı gitar için uyar. humbucker / tek / tek bobin için. pickguard tarafında 11 vida delikleri. yüzeyde koruyucu bir film var, lütfen kullanırken çıkarın. gitarınızın modeli hakkında net değilseniz, lütfen